Schrack Technik d.o.o., Zagreb
  • Adapter za DIN profil

    Adapter za DIN profil prikladan je za prihvat svih SCHRACK modula u Schrack formatu A (SFA) i Schrack formatu B (SFB).

Adapter za DIN profil prikladan je za prihvat svih SCHRACK modula u Schrack formatu A (SFA) i Schrack formatu B (SFB). Isporučuju se u boji RAL7035 (svjetlo siva). Adapter je širine jednog modula. Oklopljeni moduli imaju spoj s uzemljenjem izveden preko dva pera koja su spojena vijčanim stezaljkama na dnu adaptera.

Adapter služi za prihvat prespojnih kabela za primjenu u komunikacijskim sustavima. Podržavaju sve standarde od klase D do klase E (npr. 1000Base-T, 100Base-TX, ATM) kao i VoIP, PoE. Prespojni kabeli se isporučuju s plastičnim brizganim pregibnicama u istoj boji kao i sam kabel. Raspored pinova je 1:1.

U ponudi imamo širok izbor instalacijskih kabela za strukturno kabliranje. Podržavaju sve kategorije: cat.5e u neoklopljenoj (U/UTP) i oklopljenoj varijanti (F/UTP i SF/UTP), cat.6 u neoklopljenoj varijanti (U/UTP), cat.6A u neoklopljenoj (U/UTP) i oklopljenoj varijanti (U/FTP, F/FTP, S/FTP) i cat.7 i cat.7A samo u oklopljenoj varijanti (S/FTP).

Također, dostupne su i razne verzije negorivosti plašteva kabela: PVC, LS0H, LS0H-3 (Eca, Dca ili B2ca). Određeni tipovi kabela su namijenjeni za vanjsku instalaciju koji sadrže vanjski plašt od polietilena (PE).

Toolless line
Toolless line

SCHRACK TOOLLESS LINE iskazuje se visokom učinkovitošću i lakoćom instalacije.