Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Komunikacijski ormari

 

Zahtjevan dizajn postiže ekonomičnu funkcionalnost. SCHRACK komunikacijski ormari serije DS i DW mogu se primjeniti od uredskog okruženja pa sve do računalnog centra. U ponudi je i bogat izbor dodatnog pribora.

Samostojeći komunikacijski ormari 19"

Samostojeći komunikacijski ormar IP54 DSI

19“ komunikacijski ormar sa višim stupnjem zaštite IP54.

Specijalna konstrukcija za zahtjevnije (prašnjave) okoline. Najčešće korišteni tamo gdje instalirana oprema mora biti posebno zaštićena od utjecaja okoline (prašina, vlaga...) kao što su podrumi, potkrovlja, proizvodni pogoni, skladišta i dr.

Prednja vrata, bočne odvojive stranice i zadnja stranica omogućuju jednostavan i nesmetan pristup sa svih strana ormara. Kao opcija, moguće je instalirati klima jedinice na krov ormara. U tom slučaju, potreban je poseban instalacijski set.

vidi u internet trgovini

Pribor

Za aktivno hlađenje DSI komunikacijskih ormara u ponudi su klima jedinice namijenjene za montažu na krov. Klima jedinice DLTI namijenjene su održavanju zadane temperature unutar DSI komunikacijskih ormara. Ove klima jedinice su namijenjene industrijskoj i uredskoj uporabi zahvaljujući upravljivoj kontroli broja okretaja ventilatora u kompresoru. Klima jedinica ugađa brzinu okretaja ventilatora koji je najveći uzrok buci. To ima pozitivan učinak na smanjenje buke klima jedinice kad nije potrebno najveće hlađenje.
Klima jedinica ima dva posebna rashladna kruga:

  • Unutarnji krug koji hladi svu instaliranu opremu, a topli zrak se prenosi u rashladni medij.
  • Rashladni krug je kontroliran od kompresora, koji je hlađen od zračnog strujanja i kojeg hladi rashladni medij.

Zahvaljujući toj shemi rada, zrak koji dolazi izvana se ne miješa sa zrakom u ormaru. Tako se vlaga u ormaru ne povećava. Kontrolna jedinica klima uređaja, koja uključuje i termostat, može se instalirati na dvije različite pozicije klima uređaja. Time je osigurano da je zaslon klima jedinice vidljiv sprijeda, ovisno o tome da li je klima jedinica instalirana po dubini ili širini.
Ovisno o dimenziji ormara i klima jedinice, instalacija klime je moguća na dva načina. Pri tome se mora upotrijebiti ispravan instalacijski set.

  • Instalacija klima jedinice po dubini: hladni zrak se upuhuje u ormar sprijeda, a topli zrak ispuhuje straga.
  • Instalacija klima jedinice po širini: hladni zrak se upuhuje u ormar s desne strane, a topli zrak ispuhuje s lijeve strane.

Da bi klima jedinica ispravno radila, potrebno je osigurati dovoljan protok zraka i odgovarajuću temperaturu okoline. Za više informacija molimo potražite priložene upute koje se isporučuju s klima jedinicom.

Industrijski komunikacijski ormari 19“ IP54 - serija DSP

Komunikacijski ormari za kontrolne sustave kao što su ulazni uređaji i zasloni ili računala s tipkovnicama i monitorima.

Uporaba u prostorijama gdje se zahtjeva zaštita od vlage i prašine, npr. proizvodne hale, skladišta i slično. Specijalna konstrukcija za zahtjevnije (prašnjave) okoline. Najčešće korišteni tamo gdje instalirana oprema mora biti posebno zaštićena od utjecaja okoline (prašina, vlaga...) kao što su podrumi, potkrovlja, proizvodni pogoni, skladišta i dr. za zahtjevne i prašne okoliše.

Instalirana oprema je često središnjica ili podstanica proizvodne linije. Najbolja zaštita proizvodnih strojeva zbog zaštite kontrolnih stanica od prašine i vlage (stupanj zaštite IP54). Time se izbjegava zastoj u proizvodnji zbog grešaka koje bi se dogodile prodorom prašine ili vlage. Dijelovi ormara sa zaključavanjem osiguravaju zaštitu od neovlaštenog pristupa.

vidi u internet trgovini

Zidni komunikacijski ormar, Monoblock sa odvojivim bočnim stranicama i otvorom za ventilator, IP30

19 “ komunikacijski ormari za zidnu montažu. Najčešće se primjenjuju u uredima i sličnim objektima kao to su privatni stanovi ili kuće. Upotrebljavaju se kao centralni komunikacijski ormari u malim ili srednje velikim strukturnim mrežama. Odvojive bočne stranice omogućuju jednostavan pristup instaliranim jedinicama ili uređajima u komunikacijskom ormaru za npr. održavanje ili popravak. Aktivna ventilacija se ostvaruje uporabom opcionalnih ventilatorskih jedinica koje je moguće ugraditi u krov i/ili u dno zidnog ormara.

vidi u internet trgovini

Što je sve u novom katalogu?

Schrack katalog komunikacijskih ormara sadrži sve tipove IT ormara.

  • Od standardnih komunikacijskih ormara do serverskih ormara za velike terete
  • IP30 do IP54, kao i klima uređaje
  • Industrijski komunikacijski ormari

  • 5 tipova zidnih komunikacijskih ormara

  • mnogobrojan pribor …