Schrack Technik d.o.o., Zagreb

LED LINK LINE

LED LINK LINE modul - upute za instalaciju

LED LINK LINE cat.6A oklopljeni modularni sustav od SCHRACK TECHNIK je visoko kvalitetan sustav kabliranja namijenjen uredima, računskim centrima i industriji.

LED LINK LINE predkonektirani cat.6A oklopljeni sustav

Posebna konstrukcija LED LINK LINE RJ45 modula i kontaktnih blokova omogućuje laganu instalaciju predkonektiranih kabela. Kompaktna forma kontaktnog bloka i zaštite za povlačenje zajedno su malo veće od samog promjera kabela. Nakon polaganja takvog predkonektiranog linka, kontaktni blok se umeće u metalno kućište modula i zatvara. I time je vaš link spreman za uporabu

Predkonektirani linkovi se isporučuju s mjernim protokolom koji dokumentiramo njihovu kvalitetu.

Isporučive duljine predkonektiranih instalacijskih kabela: 15m, 20m, 25m, 30m, 35m, 40m, 45m, 50m, 60m, 70m, 80m i 90m.

Dostupan je u dvije verzije: s ugrađenim LED-om i bez LED-a.

Za module s ugrađenim LED-om postoji tzv. Linkfinder. Priključenjem Linkfinder-a na modul, LED svijetle na oba kraja kabela i omogućuju prepoznavanje instaliranog link-a. Time je uveliko olakšano prepoznavanje instaliranog linka.

LED LINK LINE RJ45 oklopljeni modul

cat.6A oklopljeni u Schrack formatu A (SFA)

  • Odgovara cat.6A za 10-gigabitni Ethernet
  • S LED i bez LED
  • Dvije izvedbe: za instalacijske kabele (AWG24-AWG22, žuti)
    i za fleksibilni kabel (AWG27-AWG26, bijeli)

Novo razvijeni IDC kontakti osiguravaju dugotrajne i vibracijski neosjetljive kontakte. Kućište modula je moguće ponovno otvarati, a izrađeno je od lijevanog cinka. Zbog svoje smanjene konstrukcije, moguće ga je ugrađivati u modularne prespojne panele s velikim brojem portova. Modul ima oklop od 360° kao i protuprašni poklopac. Pogodan je za PoE i PoE-plus.

vidi u internet trgovini

LED LINK LINE instalacijski kabel

LED LINK LINE Installationskabel

LED LINK LINE predkonektirani instalacijski kabeli su već predkonektirani instalacijski kabeli tip HSEKP423HB S/FTP cat.7 AWG23 1.000 MHz koji zadovoljavaju svojstva klase EA. Isporučuju se u boji RAL5015 (plava).

Predkonektirani instalacijski kabeli se isporučuju s kontaktnim blokovima (AWG24 - AWG22, žuti) na obje strane. Na obje strane kabela je i plastična zaštita od povlačenja za module i naljepnica sa serijskim brojem.

LED LINK LINE spojnica

cat.6A oklopljena, s kontaktnim blokom.

LED LINK LINE spojnice se upotrebljavaju za produljenje postojećih linkova.