Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Sistemi za ožičavanje

Schrack Speed Work sustav za ožičenje

Vrlo praktično rješenje koje nudimo instalaterima je sustav vodiča na kolutu. Na taj način ožičavanje je olakšano i ubrzano a iskoristivost povećana i do 35%. Upotrebom kabela na kolutima nema više petljanja vodiča i gubljenja živaca na raspetljavanje.

 

  • Schrack Speed Work nam omogućuje racionalnu iskoristivost vodiča do zadnjeg metra. To nam omogućuju varijabilne kočnice na svakoj osi.
  • Rad postaje brži i učinkovitiji. Uštedimo i do 35% vremena.
  • Korištenje postolja omogućuje pregledno i sigurno skladištenje.
  • S kolutovima se vodiči izvlače bez poteskoća i petljanja. Uvlačenje vodiča u cijev biva brže i lakše nego, na primjer, vodiča pakiranih u kartonskoj kutiji.

Vidi u internet trgovini

Top rješenje: stalak sa špulama

Schrack stalak sa špulama vodiča čini ožičavanje razdjelnika s npr. H05V-K (plavi) i H07V-K (crni) jednostavnijim i učinkovitijim. Špula je pričvršćena na postolje, tako da se ona nalazi na jednoj od osi, a pričvršćena je podloškom i maticom. Na stalak se može montirati do 12 špula sa kabelima različitih presjeka (0,5mm2 do 2,5mm2).


Varijabilna kočnica nam spriječava nepotrebno odmotavanje kabela. Korištenje stalka sa špulama sigurno smanjuje količinu otpada koji se događa zbog rezanja kabela. To smanjenje nekada doseže čak i do 40% u odnosu na kabele pakirane u kartonskoj kutiji.

Vidi u internet trgovini