Schrack Technik d.o.o., Zagreb
 • Sklopničke kombinacije

  Prefekcija u službi jednostavnosti!
  Schrack Technik nudi gotove sklopničke kombinacije u svim
  standardnim veličinama. S nama ste na sigurnoj strani.

Schrack nudi sklopnike u veličinama i izvedbama koje zadovoljavaju sve vaše zahtjeve. Pored pojedinačnih uređaja nudimo vam i gotove predožičene sklopničke kombinacije -  prema izboru sa AC ili DC svitkom.

Pomoćni sklopnici
Pomoćni sklopnici

Pomoćni sklopnici Schrack Technik predstavljaju idealnu dopunu glavnim sklopnicima.

Instalacijski sklopnici
Instalacijski sklopnici

Instalacijski sklopnici Schrack Technik ispunjavaju sve vaše zahtjeve u područjima automatizacije.

Prednost sklopničkih kombinacija je da su predožičene i odmah spremne za uporabu dok se pojedinačni sastavni dijelovi savršeno nadograđuju.  Schrack Technik nudi sklopničke kombinacije promjene smjera do 45kW (AC3) i  LSY zvijezda – trokut kombinacije do 110kW. Naše sklopničke kombinacije se mogu prema zahtjevu i samostalno ožičavati jer u programu nudimo sve pojedinačne komponente ovih sklopova.  Molimo da u tom slučaju primjenjujete optimalan pribor.

Područje primjene:

 • Promjena smjera vrtnje
  Promjena smjera vrtnje motora izvodi se promjenom redoslijeda faza, tj. međusobnom zamjenom bilo koja dva priključka motora na trofaznu mrežu.
 • Zvijezda - trokut pokretač
  Da bi se ograničila struja kod upuštanja asinkronog motora pri uključenju namot se spaja u zvijezdu čime se ostvaruje pokretanje reduciranim naponom ( fazni napon > faza - nula).  Nakon ubrzanja elektromotora kada se  pojavi odgovarajuća elektromotorna sila namot se prespoji u trokut i na njega se dovodi linijski napon (faza – faza), koji omogućava motoru postizanje nazivnog momenta uz nazivno klizanje.

Sklopnici u internet trgovini