Schrack Technik d.o.o., Zagreb
  • Rasvjeta za blagovaonice

    Za savršeno osvjetljenu blagovaonicu, nužne su svjetiljke koje imaju različite namjene. Ovjesne svjetiljke iznad stola za blagovanje su osnova rasvjete čitave prostorije.

Rasvjeta za blagovaonice – svjetlost iznad stola

Svjetiljke za blagovaonice već odavno nisu samo svjetiljke. U modernim kuhinjama, sa blagovaonicom nas često dijeli samo kuhinjski namještaj. Međutim rasvjeta za blagovaonice je drugačija nego za kuhinje i vrlo bitna. Bilo da se radi o ugodnom druženju sa susjedima ili svakodnevnim obrocima sa obitelji, tokom dana ili noći svjetlost mora biti izravna i jarka. Čitava prostorija mora biti ravnomjerno osvjetljena direktnom svjetlošću, vodeći računa i o izgledu samih svjetiljaka. Najpopularnije su stropne ili ovjesne svjetiljke koje osiguravaju optimalnu svjetlost na stolu za blagovanje. Izdužene svjetiljke sa više izvora svjetlosti optimalne su za četvrtaste stolove, jer omogućuju osvjetljavanje čitave duljine stola. Za okrugle ili kvadratne stolove obično su dovoljne svjetiljke sa jednim izvorom svjetla koji može osvjetliti čitavu površinu stola. Pregledajte naš program svjetiljaka, sigurno ćete dobiti neku ideju za rasvjetu primjerenu za svaku vrstu druženja u blagovaonici.

Rasvjeta za blagovaonice - inspiracija za Vaš dom!

Dodatne informacije o Schrack rasvjeti

Rasvjeta životnih prostora
Rasvjeta životnih prostora

Osvijetlite svoj životni prostor sa Schrack svjetiljkama. Naša široka ponuda zadovoljiti će sve vaše potrebe za rasvjetom.

Rasvjeta za kuhinje
Rasvjeta za kuhinje

Osvjetlite svoju kuhinju Schrack svjetiljkama i počnite uživati u kuhanju.

Rasvjeta za dnevne boravke
Rasvjeta za dnevne boravke

Savršena rasvjeta dnevnog prostora! Ovjesne, podne svjetiljke, zidne i stropne svjetiljke u Schrack internet trgovini.