Schrack Technik d.o.o., Zagreb

WirelessControl Professional

Bežični centralni nadzor sigurnosnih svjetiljki s baterijom

Jednostavna instalacija
Pomoću WirelessControl Professional, kontrola i nadzor svjetiljki s baterijom bilo da je sigurnosna ili s piktogramom postaje  dječja igra! Za ugradnju svjetiljki potreban je samo mrežni napon 230V AC. Organizacija bežičnog sustava za nadzor i upravljanje svjetiljkama odvija se samostalno.

Frekvencija 868MHz
Svjetiljke s WirelessControl Professional rade na odobrenoj europskoj frekvenciji od 868MHz. Na ovoj frekvenciji omogućeno je povezivanje svjetljiki međusobno kao i njihovo povezivanje sa centralnom jedinicom te prijenos njihovog statusa kao i statusa drugih svjetiljki.

Domet prijenosa 30m
Zajamčeni vodoravni domet prijenosa kod plastičnih svjetiljki unutar zgrade iznosi 30m. Kod metalnih svjetiljki domet je smanjen za približno 20%. Armirano-betonski pod između katova nije prepreka za radio signal frekvencije 868MHz. WirelessControl Professional sustav kratkog dometa zahvaljujući radu na navedenoj frekvenciji (868MHz) može se koristiti u prostorima gdje se nalaze i drugi osjetljivi uređaji.

250 komponenti, mogućnost proširenja do 1000 komponenti po sustavu
WirelessControl Professional sustav može sadržavati do 250 komponenti na jednoj centralnoj jedinici (suma svih svjetljiki, repeater-a i I/O-box). Sustav proširiv u koracima od 250 do ukupno 1000 komponenti po sustavu. Sustavi se mogu umrežavati. Funkcionalnost sustava se može mijenjati i nadograđivati na novi model dobavom licence software-a s aktivacijskim kodom. Povezivanjem i umrežavanjem više cetralnih jedinica moguće je i premašiti broj od 1000 komponenti. WirelessControl Professional po uključenju automatski uspostavlja vezu između svih instaliranih svjetiljki, reapetar-a i centralne jedinice.

Nadzor putem centralne jedinice i e-mail izvješća
Centralna jedinica svakodnevno/tjedno ispituje funkcionalnost svjetiljki u sustavu i pohranjuje rezultate. U bilo kojem trenutku može se pokrenuti ručni test. Izvješća o statusu i mogućim grešakama isporučuju se e-mailom.

Dodatne mogućnosti
Software za centralnu jedinicu dostupan na više jezika (i na hrvatskom!) omogućuje pohranu tlocrta objekta i može se instalirati na postojeći Widows sustav. Registrirane svjetiljke lako dodajemo na pohranjeni tlocrt, a one se potom prikazuju sa svojim trenutnim statusom. Svjetiljke u WirelessControl Professional sustavu su upravljive putem radio signala. Centralna jedinica omogućuje vremensko programiranje svjetiljki sustava na način da se svjetiljke u zgradama koji se ne koriste (npr. vikendom, noću ili praznikom) mogu isključiti ili staviti u pripremni spoj. Kao rezultat toga, WirelessControl Professional štedi energiju, a sigurnost ostaje zajamčena.

Elegantan dizajn
Wireless Professional svjetiljke uklapaju se u svaki prostor. Čak i u Alu ili Inox izvedbi kućišta, radio tehnologija besprijekorno funkcionira bez vidljivih antena.

WirelessControl Professional, pomoću bežične mreže omogućuje centralno upravljanje sigurnosnim svjetljikama s vlastitom baterijom. Instalacija je znatno pojednostavljena, pouzdana i učinkovita.

LED Design K2
LED Design K2

Prikladna za zidnu ili stropnu montažu s jednostranim ili dvostranim usmjeravanjem. Mogućnost odabira: trajni ili pripremni..

LED Design K3
LED Design K3

Prikladna za zidnu ili stropnu montažu s jednostranim ili dvostranim usmjeravanjem. Otvor za svjetlost na dnu svjetiljke...

LED Design K4
LED Design K4

Prikladna za zidnu ili stropnu montažu s jednostranim ili dvostranim usmjeravanjem. Mogućnost zakretanja ploče za 90°

LED Design K5
LED Design K5

Prikladna za zidnu ili stropnu montažu. Mogućnost odabira: trajni ili pripremni način rada.

LED Design KT
LED Design KT

Prikladna za zidnu ili stropnu montažu. Opcija: zidni nosač NLAWM001. Autonomija 3h. Set piktograma u skladu s ISO 7010

LED Design S1
LED Design S1

Aluminijska LED sigurnosna svjetiljka. Prikladna za zidnu ili stropnu montažu. Trajni ili pripremni način rada...