Schrack Technik d.o.o., Zagreb
  • Zašto odabrati zanimanje elektroinstalater?

    Vrijeme je upisa u srednje škole. Vjerujemo da naše stranice čitaju i roditelji koji razmišljaju o budućnosti svoje djece i sami učenici koji žele prikupiti informacije o svojem budućem zanimanju.

Kreće doba izbora škola za našu djecu. Zamoljeni smo od strane Elektrostrojarske obrtničke škole u Zagrebu podsjetiti vas kako željno očekuju nove učenike. Vjerujemo da i svi mi u struci željno očekujemo podmladak spreman za nove izazove! Vrlo rado im izlazimo u susret da se predstave!

Zašto upisati Elektrostrojarsku obrtničku školu, Zagreb, Selska cesta 83 i odabrati zanimanje ELEKTROINSTALATER!?

Zanimanje je deficitarno, atraktivno i perspektivno.
Moguće je zapošljavanje u Hrvatskoj i zemljama EU. Solidna su mjesečna primanja (oko 8000,00 kn). Učenicima se nude razni vidovi stipendiranja.

Škola obrazuje učenike više od 70 godina. Posjeduje dobro opremljene kabinete i radionice te stručni kadar. Dobro surađuje s obrtnicima i privredom. Često je domaćin županijskih i državnih natjecanja.
Učenici imaju odlične rezultate na Državnim natjecanjima elektroinstalatera (1. mjesto 2010. g , 1. mjesto 2017. g. ; 2. mjesto na World Skills 2019. g.) te 1. mjesto na Međužupanijskom natjecanju elektroinstalatera 2020. g. Također, ove godine, od 11. do 13. svibnja, na Zagrebačkom velesajmu održano je državno natjecanje učenika strukovnih škola - World Skills Croatia 2021.
Naš učenik Filip Kosić iz III-i razreda pobijedio je u disciplini Električne instalacije. Mentor mu je bio Nikola Pondeljak, teorjiski dio predaje mu Ratko Harauzek, mag.ing.el., a razrednik i nastavnik lab. vježbi i praktične nastave mu je Damir Čolig, ing.el.teh.

Ovaj tim svojim radom i suradnjom sa realnim sektorom nanizao je niz uspjeha na županijskim i državnim natjecanjima. Rad s nadarenim učenicima vidljiv je kroz navedene rezultate. 
 

 

Elektrostrojarska obrtnička škola obrazuje učenike u dualnom sustavu. Što to znači?
Nastava se provodi i u odlično opremljenim kabinetima uz predani stručni kadar te uz praksu kroz suradnju s obrtnicima i privredom. Gotovo svi Schrack-ovi kupci imaju ponekog učenika na praksi kod sebe! Ponosni smo što redovito pomažemo školu opremom kako bi učenici radili na opremi koja se upravo danas ugrađuje u brojne objekte kod nas. Učenici izlaze iz škole s vještinama i znanjem koje se trenutno traže na tržištu.

Stoga nemojte čekati - odaberite zanimanje ELEKTROINSTALATER, ELEKTROMEHANIČAR ili ELEKTRONIČAR- MEHANIČAR i upišite ELEKTROSTROJARSKU OBRTNIČKU ŠKOLU ZAGREB.
Više informacija na  www.esos.hr