Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Impressum

Schrack Technik d.o.o. za promet elektrotehničkih uređaja
Zavrtnica 17
10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 605 55 00
Fax: +385 1 605 55 66
E-Mail: schrack(at)schrack.hr 
 
Uprava: Dr.sc. Josip Zdenković dipl.ing., direktor
OIB: 36365310424
Sudski registar: Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem: 080039796
Temeljni kapital društva: 4.500.000 kuna, uplaćen u cijelosti
Broj računa: 2484008 - 1100554273 RBA, Račun otvoren kod: Raiffeisenbank Austria d.d., Petrinjska 59, Zagreb
IBAN: HR93 2484 0081 1005 5427 3
Webmaster: Dalibor Buljan e-mail: d.buljan(at)schrack.hr

Website & CMS: plan2net & TYPO3
Online Shop: plan2net & Magento

Kao pružatelj usluga odgovorni smo za vlastiti sadržaj na ovim stranicama u skladu s općim zakonima u skladu sa Zakonom o e-trgovini (EKG). Međutim, nismo obvezni nadzirati prenesene ili pohranjene podatke treće strane niti istraživati okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti. Obaveze uklanjanja ili blokiranja upotrebe podataka u skladu s općim zakonima ostaju nepromijenjene. Međutim, odgovornost u tom pogledu moguća je samo od trenutka kada postanemo svjesni određene pravne povrede. Čim saznamo za takva zakonska kršenja, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

Naša ponuda sadrži poveznice na vanjske web stranice trećih strana na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za ovaj sadržaj treće strane. Odgovarajući pružatelj ili operater stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice provejerene su u odnosu na moguće zakonske povrede u trenutku kada su povezane. U trenutku stvaranja veze nije pronađen nijedan nezakonit sadržaj. Stalna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Čim saznamo za zakonske povrede, takve ćemo poveznice odmah ukloniti.

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje je izradio operater web mjesta podliježu austrijskom zakonu o autorskim pravima. Za umnožavanje, obradu, distribuciju i bilo kakvu upotrebu izvan granica zakona o autorskim pravima potreban je pisani pristanak odgovarajućeg autora ili tvorca. Preuzimanja i kopije ove web stranice dopušteni su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Ukoliko operater nije kreirao sadržaj na ovoj stranici, pridržavaju se autorska prava trećih strana. Sadržaji trećih strana posebno su označeni kao takvi. Ako doznate o kršenju autorskih prava, zamolit ćemo vas da nas o tome obavijestite. Čim saznamo za zakonske povrede, takav ćemo sadržaj odmah ukloniti.