Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Uprava

Wilhelm Grosseibl

CEO, glavni izvršni direktor

Rođen 1961. godine u Beču, Austrija. Od listopada 1996., izvršni direktor tvrtke Schrack Technik GmbH. Nakon završenog studija na Visokom tehničkom fakultetu (specijaliziran za elektrotehniku) nastavio je studij poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Beču. Prije svog imenovanja na mjesto glavnog izvršnog direktora Wilhelm Grosseibl bio je dio top menadžmenta zadužen za prodaju u Schracku od 1995. nadalje. Odgovoran je za izvoz, financije i upravljanje proizvodima.

U svojoj ranijoj struci kao investicijskog bankara i kontrolora od 1987. do 1989. bio je zaposlen kod Die Erste & Constantia Beteiligungsfonds AG. Od 1989. do 1991. bio je voditelj korporativnih financija u Österreichische Investitionskredit AG, a od 1991. do 1995. radio je u Wienerberger Baustoffindustrie AG. Od 1992. g. Grosseibl je bio glasnogovornik Austrian Controller Institute.

Franz Gletthofer

Managing Director

Franz Gletthofer, rođen 1969. godine je kao dio managementa tvrtke Schrack Technik odgovoran za logistiku i IT. U tom je svojstvu bio pokretač razvoja optimiziranih poslovnih procesa na dobrobit kupaca. 
1989. započeo je karijeru u financijskom odjelu ABB Austria. Od 1997. nadalje radi na različitim nacionalnim i međunarodnim menadžerskim položajima u grupaciji REXEL više od 18 godina.

Nakon dugogodišnjeg uspješnog rada na mjestu CEO Rexela u Austriji, u 2013. godini traži novi izazov u Njemačkoj, gdje je djelovao kao CEO tvrtke Hagemeier. Njegovo dugogodišnje iskustvo i stručno znanje elektro sektora bit će značajan doprinos daljnjem razvoju Schrack Grupe.

Franz Gletthofer o Schrack Technik:
"Schrack Technik sam oduvijek doživljavao kao visoko profesionalnu, jasno pozicioniranu tvrtku s iznimno uvjerljivim USP-ovima. Schrack technik kao takav predstavljaja mnoge odlike koje očekujem za svoj budući profesionalni život, odnosno aktivnu poduzetničku uključenost i priliku za održivi poslovni pristup. Mogu zamisliti da ću slijediti primjer mnogih ljudi u ovoj tvrtki i razviti neku vrstu emocionalne privrženosti Schrack Techniku."

Andreas Fichtenbauer

Managing Director

Rođen 1982. godine u Waidhofen an der Thaya, Austrija. Najmlađi je član izvršnog odbora Schrack Technik u kojeg ulazi nakon umirovljenja Viktor Essbüchl-a (38 godina rada kod Schrack Technik). U toj ulozi je odgovoran za prodaju i marketing. Diplomirao elektrotehniku na Higher Technical College. U listopadu 2007. zapošljava se kod Schrack Technik u odjelu za upravljanje proizvodima i projektima.
Paralelno s redovnim zaposlenjem završava "Vienna University of Applied Sciences" smjer financije, nakon čega ga profesionalna karijera kod Schrack Technik vodi do upravljanja Business Development odjelom te postaje manager zadužen za Beč, Donju Austriju i Burgenland.
U slobodno vrijeme angažiran je u raznim sportskim aktivnostima poput brdskog biciklizma i moto utrka. Aktivno podržava dječje dobrotvorne organizacije sa svojim klubom Racer4Kids.

Andreas Fichtenbauer o Schrack Technik:
Snaga Schrack Technik je, bez sumnje u djelatnicima povezanima poput obitelji, te snažna usmjerenost djelatnika prema kupcima. Zajedno s našim kolegama želimo služiti kupcima i poslovnim partnerima na najbolji mogući način. Velika mi je čast i zadovoljstvo raditi u ovakvoj kompaniji te zajedno s kolegama i kupcima koračati putem uspjeha.