Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Sve ponude na jednom mjestu

Svi Vaš predmeti na jednom mjestu

Dobili ste ponudu putem E-mail-a, PDF-a ili izravno od Vašeg Schrack zastupnika?

Sve ponude koje je napravio Vaš Schrack Technik zastupnik vidljive su na Internet trgovini. Vaše ponude možete pronaći u polju "Moj korisnički račun" u rubrici "Moje ponude".

U Vašoj ponudi možete pronaći popis pojedinačnih artikala. Za sve detaljne informacije o artiklu kliknite na broj artikla i na Internet trgovini će Vam se otvoriti stranica sa detaljnim pregledom željenog artikla.

Raspoloživost svih odabranih artikala iz ponude imate i u PDF formatu, a jednim klikom iz PDF-a možete iste izravno pronaći u našoj Internet trgovini!

Uštedite vrijeme: Sa samo dva klika naručite putem Internet trgovine

Sve kroz dva klika

Da bi Vašu ponudu izravno iz PDF-a pretvorili u narudžbu, kliknite na "Naruči" i pošaljite narudžbu putem Internet trgovine!

Kada pošaljete narudžbu, izravno dospijevate u detaljni pregled narudžbe i tu još jednom možete provjeriti Vašu narudžbu.

Moguće je odabrati način plaćanja kao i način preuzimanja ili isporuke na Vašu željenu adresu.

Prijavom na Schrack web imate pregled sve vaše dokumentacije kod nas.

Prijavite se na Internet trgovinu da bi pristupili pregledu Vašeg korisničkog računa. U popisu ponuda možete pronaći sve nove ponude prema datumu, broju ponude, oznaci predmeta ili statusu ponude.

Klikom na broj ponude, oznaku predmeta ili status, dospijevate na popis artikala koji se nalazi na ponudi.

Na desnoj strani pregleda pronći ćete statuse:

 • "Naruči"- označava ponude za koje još uvijek niste napravili narudžbu.
 • "Naruči ponovo!" - sve ponude možete naručiti više puta. Status "Naruči ponovo!" označava ponude koje su već naručene. Da bi pregledali sve naručene ponude kliknite na "Sve moje ponude".

Trebate znati:

Možete naručiti sve svoje ponude bez obzira da li je rok valjanosti ponude istekao. Možete mijenjati količine i načine isporuke. Imate potpunu slobodu! Za sve narudžbe ponuda starijih od pet dana ćemo vas kontaktirati i informirati o eventualnim promjenama.

Ponude sa valjanim rokom važenja

 • Preuzimanje ponude 1:1
  • Količine u ponudi nisu promjenjene.
 • Korigiranje ponude:
  • Ne želite naručiti određeni artikl? Jednostavno količinu postavite na "0" komada.
  • Nakon toga ponudu pregleda Schrack zastupnik i šalje potvrdu narudžbe. 

Ponude starije od pet dana

 • Narudžbu ponude kojoj je istekao datum valjanosti pregledati će Schrack zastupnik i poslati Vam potvrdu narudžbe odnosno obavijest o eventualnim promjenama.