Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Schrack Technik nudi kompletan asortiman proizvoda za mrežno kabliranje, podatkovne centre i SAT sustave: bakreni sustavi cat.5e do cat.8, optički kabeli/optički sustavi s vlaknima, 19" komunikacijski ormari. Naši proizvodi su testirani i u skladu s najnovijim europskim standardima, kao što su: Uredba o građevinskim proizvodima.

 

Prednosti i značajke Schrack Technik

  • Jednostavna i brza montaža
  • Široka paleta instalacijskih kabela za svaku primjenu
  • Tehnologija optičkog kabliranja za najveće zahtjeve u računskim centrima ili mrežnim okosnicama po normiranim kategorijama OM1, OM2, OM3, OM4 i OS2. Tehnologija spajanja ili konektiranje prema Vašim upitima
  • Zahtjevan dizajn postiže ekonomičnu funkcionalnost. SCHRACK komunikacijski ormari serije DS, DW i S-RACK mogu se primijeniti od uredskog okruženja pa sve do računskog centra. U ponudi je i bogat izbor dodatnog pribora.
  • SCHRACK TECHNIK SAT uređaji pružaju iznimnu fleksibilnost i kvalitetu

Pregled proizvoda

Schrack Technik nudi vam svestran i širok raspon proizvoda u području informatičke tehnologije, što uključuje informatičke kabele (bakar), tehnologiju optičkih vlakana, komunikacijske i serverske ormare kao i proizvode SAT sustava.

Sve što vam treba u području informatičke tehnologije pronađite kod nas. Schrack vam uvijek pruža top kvalitetu i kompetentnost.

Informatički kabeli (bakar) u webshop-u

Optički kabeli u webshop-u

Aktivne komponente u webshop-u

Komunikacijski i serverski ormari u webshop-u

SAT sustavi u webshop-u