Schrack Technik d.o.o., Zagreb

Speedwork sustav za vodiče na špuli čine ožičenje električne instalacije jednostavnim zadatkom. Na ovaj način ubrzavarte posao te štedite vrijeme i novac.

 

Prednosti i značajke Schrack Technik

 • Idealno rješenje za uštedu vremena i materijala
 • Smanjuje otpad do 40%
 • Skladištenje zauzima manje prostora i lakše je rukovati
 • Sve boje za ožičenje razdjelnika i instalacijsko kabliranje
 • Špule za jednokratnu uporabu, bez naknade

Pregled proizvoda

Jedinstveno: Speedwork sustav za ožičenje

 • Što je zapravo Schrack Speedwork?

 

Speedwork je radno pomagalo za brzu i laku obradu Ye ili H07V-U (Ye) vodiča. Za razliku od kutije sa 100 m, špula sarži 300 m vodiča. Odmotavanje špule ima prednost jer nema petlji u vodiču pa više nije potrebno skidati vodič. Primjenom Speedwork kabelskih motalica male instalacije također može izvesti samo jedan zaposlenik, što ga čini vrlo prikladnim za bilo koju veličinu gradilišta.

 

Osnovni element je Speedwork - mobilni uređaj za odmotavanje, pri čemu se na svaki Speedwork mogu pričvrstiti 3 špule, što ne samo da stvara prostor, već i omigućava bolji pregled onog što imamo na stanju. Speedwork sustav je okvir od nehrđajućeg čelika dužine 60 cm sa zaštitom rubovima koji ima uređaj s 3 osi špule. Speedwork također ima remen za nošenje koji olakšava nošenje i transport.

 

 • Kao kupac, što moram kupiti da bih koristio Speedwork?

 

Kupujete Speedwork sustav špula, špule se mogu kupiti u količini od 300 m ovisno o zahtjevima i presjeku.

 

 • Koje vodiči se nalaze na Speedwork šuplama?

 

Vodiči: H07V-U (Ye) 1,5 i 2,5 mm² u svim standardnim bojama - tj. bk, bl, opposit, br, ili, gr, red, vi, whs. Sve vodiči dostupni su u Schrack Technik web shop-u.

 

 • Koliko teži sustav Speedwork?

 

Sustav Speedwork ima praznu težinu od pola kilograma, potpuno opremljen sa 3 šuple od po 300 metara, težak je oko 20 kg. Zahvaljujući remenu za nošenje, još uvijek imate slobodne obje ruke za nošenje drugih stvari.

 

 • Koje mi prednosti nudi Schrack Technik Speedwork sustav?

 

Kartonska roba je nešto jeftinija od špula, ali to štedi radno vrijeme na gradilištu.

 

Male instalacijske dijelove može postaviti samo jedan zaposlenik, jer se ne mogu formirati petlje - ukupno vrijeme polaganja značajno je smanjeno u usporedbi s konvencionalnim polaganjem.

 

Tu su i uštede u vremenu pripreme i transportu. Na primjer, 300 metara vodiča je na jednoj špuli a u sustavu se nalaze 3 špule u usporedbi s 9 kutija koje bi prije bile potrebne. Uvijek koristite najmanje 6 različitih šupla (6 boja) na svakom gradilištu, to bi bilo 18 kutija za razliku od 6 špula.

 

Špule su nepovratne i ne moraju se vraćati niti je potreban polog, kao što je to ranije bio slučaj kod ponudžaća. Špule možete odložiti na licu mjesta ili ih po potrebi možemo reciklirati.

 

 • Morate li obučavati montere za Speedwork kako bi ga optimalno koristili?

 

Sustav Speedwork je sam po sebi razumljiv, ne trebate čak ni priručnik za uporabu!

 

 • Imam pitanja o Speedworku – tko mi može odgovoriti na njih?

 

Uglavnom svaki zaposlenik tvrtke Schrack. Također ćete pronaći informativni video o Speedworku dalje na stranici, a naše kolege će naravno uvijek pomoći u posebnim slučajevima! Za određenu ponudu ili pitanja možete se obratiti svom Schrack zastupniku!

 

Dodatne informacije o proizvodima

Prednosti patentiranog sistema: manje otpada materijala, brži i unčinkovitiji rad, lakši transport i rukovanje.