Schrack Technik d.o.o., Zagreb
  • FOTONAPONSKI PRIRUČNIK

    Za 2021. priredili smo novo, prošireno izdanje dobro poznatog priručnika. Praktična znanja i izazovi iz prakse, sve na jednom mjestu.

    Prijavite se na www.schrack.hr i naručite svoj besplatni primjerak.

Web narudžbom do svog primjerka!

Prijavite se na www.schrack.hr i naručite svoj besplatni primjerak.
Napomena: maksimalno jedan priručnik po poslovnom subjektu.

Nova zvijezda na Schrack nebu! Dobro poznati priručnik sjaji novim sjajem. Treće prošireno izdanje na impresivnih 416 stranica čitatelju prenosi znanja, praktična iskustva i izazove s kojima smo se susretali na terenu.

Iz predgovora:
Ovo nije udžbenik, ovo je san.
Cilj ovih stranica jest prenijeti čitatelju spoznaje iz fotonaponske tehnologije uz srednjoškolsku razinu potrebnog predznanja, bez integrala i derivacija! Dakako, fizika uređaja i opreme opisiva je i složenije nego što smo to mi učinili, ali je li za poimanje djelovanja uređaja i uspostavljanja sustava koji radi nužno upasti u zamku znanstvenog detaljiziranja i izgubiti interes mladih čitatelja?
Sustavi sa spremnicima energije integrirani na mrežu naša su sigurna energetska budućnost, a u Europi su već sadašnjost. Vjerujemo da će i institucije i političari kad-tad to prepoznati, a čitatelji će već biti spremni. Kao što su bili spremni investitori i naši partneri, konkretni izvođači ovdje opisanih projekata. Vjerovali su u našu iskrenu želju za iskorakom kako bismo svi zajedno napravili i iskusili nešto novo i  dobro.
Svima njima zahvaljujemo na suradnji ne navodeći ih poimence, a svakom radoznalcu rado ćemo otkriti komu se obratiti u Lijepoj našoj za izvođenje svoje ideje i gdje može pogledati neko već izvedeno rješenje.

 


Prolistajte online izvadak

Preuzmite izvadak iz priručnika

Preuzmite izvadak kataloga (20 stranica) u pdf formatu.
Vjerujemo da ćete prepoznati želju za prenošenjem godinama sticanog znanja u području fotonapona. 

Šifra artikla (priručnika) za narudžbu: CR-WAT004-

Ako još nemate korisnički račun na našem webu, prijavite se ovdje:

Napomena:
Naša internet trgovina namijenjena je svim firmama (pravnim subjektima) koje imaju potrebu za elektro opremom. Nismo u mogućnosti vršiti prodaju fizičkim osobama.